02.10

LIITU ISETEENINDUSEGA!

Oleme taas teinud ühe sammu meie kliendisuhete lihtsustamiseks ja avatud suhtlemiseks oma tarbijatega. Viimase aasta jooksul on juba kõik meie kliendid saanud uued kaugloetavad arvestid ja veeteenuste arvestus on muutunud kiireks ja täpseks. Meie eesmärk on ka edaspidi arendada oma teenuseid selliselt, et kahepoolne suhe klientidega toimuks võimalikult sujuvalt.

Igakuiselt koguneb informatsioon vee tarbimisest meie andmebaasi ja me otsustasime seda teiega jagada. Selleks arendasime välja iseteeninduskeskkonna, kus teil on võimalik vaadata oma tarbimise statistikat, võrrelda seda varasemate perioodidega, saada informatsiooni arvesti antud veateadetest, teie maksete seisust ning korrastada oma kontaktandmeid.

Iseteeninduse kasutamiseks tuleb konto eelnevalt aktiveerida. Selleks on vajalik viitenumber, mille leiate AS Valga Vesi poolt väljastatud arvelt. Keskkonnaga liitumise õigus on igal lepingulisel kliendil. Oma kasutajaandmete sisestamiseks leidke iseteeninduse link (kodulehe ülemises paremas nurgas), mille kaudu algab registreerimine ja hilisem logimine keskkonda.

Täname oma koostööpartnereid projekti elluviimisel:

Veebilahendus    Margo Pärnaku ja Greaton OÜ

Andmebaas        Üllar Kruustik ja Animato OÜ 

Küsimuste tekkimisel palun võtke ühendust - oleme valmis teid aitama!

Meeldivat kasutamist soovides

Jüri Teder

AS Valga Vesi juhataja