20.03

TSIRGULIINAS ON KORRAGA KÄIMAS NII VEEMAJANDUS- KUI KA TÄNAVAVALGUSTUSPROJEKTI EHITUSTÖÖD
 

Sel nädalal alustas Tsirguliina veemajandusprojekti projekteerimis-ehitushanke võitnud Wesico Infra OÜ/Wesico Project OÜ vee- ja kanalisatsioonitrasside ehitustöödega.

Esimene brigaad alustas töödega Kase tänaval, kuhu paigaldati kanalisatsioonikaev. Edasi liigutakse kaevamistega Kase ja Kesk tänava ristmikuni.

Järgmisel nädalal lisandub ka teine brigaad ning hakatakse kaevama Kase tänavalt teisele, s.t Kooli tänava poole. Aprillikuus ehitustööde tempo kasvab.

Juba olemasolevate vee- ja kanalisatsiooniteenust omavate klientideni jõudes teavitatakse planeeritavatest veekatkestustest nädal ette.

 

Projekti „Valga valla tänavavalgustuse renoveerimine 2018“ raames on välja vahetatud valgustid Raudtee tänaval. Kaevamistööd toimuvad Kooli ning Kesk tänaval ning sealt liigutakse edasi kuni Raudtee tänavani. Siis jäävad selle projekti raames tehtavad tööd veidi ootele, et teha ruumi vee- ja kanalisatsioonitrassi ehitusele.

Palume Tsirguliina elanike mõistvat suhtumist projektide raames tehtavate tööde ajal tekkivate ebamugavuste tõttu. Samuti palume tööpiirkonnas liigeldes olla tähelepanelikud ning järgida liikluskorraldusmärke.